ΜΟΤΟΜ
Your Cart

Ποιοί είμαστε

Καλως ήρθατε στο website του MOTOM!

Η ιστορία του MOTOM ξεκινά από το 1980 και φτάνει εώς το σήμερα, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια τις υπηρεσίες του στους πελάτες με γνώμονα την αξιοπιστία και την σωστή εξυπηρέτηση.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η αγάπη και το πάθος μας για τον μοτοσυκλετισμό έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη βάση πελατών οι οποίοι μας τιμούν και μας συστήνουν και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Η προσωπική εξυπηρέτηση, η ενασχόληση με τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών και οι εύστοχα τοποθετημένες προτάσεις και συμβουλές μας πάντα γύρω από την ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη έχουν συμβάλλει στην πολύ καλή φήμη και την επιτυχία μας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη και θα μπορέσετε να δείτε και να ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα των συνεργαζόμενων εταιρειών Brixton, Daytona, Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym και Yamaha.

Επίσης στο κατάστημα μας υπάρχουν συχνά μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, προερχόμενες από ανταλλαγές, πάντα σε πολύ καλή κατάσταση, με λίγα χιλιόμετρα και σε καλές τιμές. Δεν διαθέτουμε υπηρεσίες service, αλλά είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σας συμβουλεύσουμε και να προτείνουμε, εφόσον το επιθυμείτε, αξιόπιστα συνεργεία. Όταν μας επισκεφτείτε θα διαπιστώσετε τη φιλική ατμόσφαιρα, την ευγενική και σωστή εξυπηρέτηση καθώς και την πολυετή εμπειρία μας.

Για τη σωστή λειτουργία του site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Όροι χρήσης