ΜΟΤΟΜ
Your Cart

Nolan N60-5 Metropolis 74

Nolan N60-5 Metropolis 74
Nolan N60-5 Metropolis 74
187,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 165,49€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 16267

Διαθέσιμες Επιλογές

text

Nolan N60-5 Metropolis 74

Nolan N60-5 Metropolis 74: Το νέο ολοκληρωμένο full face κράνος της Nolan, διάδοχος του N64!

Αν και είναι η πιο προσιτή σειρά της μάρκας, η Nolan έχει εφαρμόσει σε αυτήν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για να την κάνει το τέλειο κράνος για όσους αναζητούν σχεδιασμό και καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Το εξωτερικό περίβλημα είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό Lexan, δηλαδή ρητίνη με υψηλή απόδοση και ικανή να αντέξει ισχυρές κρούσεις. Το κράνος έχει την έγκριση ECE 22.05 και το βάρος είναι περίπου 1430 γραμμάρια για μέγεθος medium.

Το σύστημα εξαερισμού σχηματίζεται από μια είσοδο αέρα στο σαγόνι και ένα Booster Air σύστημα όπως το αποκαλούν στο Nolan, στις εισόδους της κρανίου, το οποίο κατευθύνει τον αέρα στις πιο σημαντικές περιοχές του κεφαλιού.

Η είσοδος αέρα του σαγονιού είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο αέρας να κατευθύνεται απευθείας στο visor. Έτσι μειώνεται η εμφάνιση ομίχλης και μεγιστοποιείται ο εξαερισμός. Όλες οι εισόδους αέρα έχουν μέχρι τρεις θέσεις για να προσαρμοστούν σε κάθε κλιματική κατάσταση. Το κράνος διαθέτει επίσης μία εξαγωγή αέρα που βρίσκεται στην πίσω αεροτομή για την έξοδο του ζεστού αέρα.

Τα μαξιλαράκια-μάγουλα είναι κατασκευασμένα από μικρο-διάτρητο υλικό διπλής πυκνότητας. Αυτό το ύφασμα προσφέρει μεγάλη άνεση σε κάθε κλιματική κατάσταση. Προσθέστε επίσης ότι η εσωτερική υποαλλεργική επένδυση αφαιρείται πλήρως και πλένεται.

Το κράνος είναι εφοδιασμένο με ένα μικρο-μετρικό σύστημα ασφάλισης που ονομάζεται Microlock.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο από Polycarbonate Lexan.
  • Εσωτερικό κέλυφος EPS πολλαπλών πυκνοτήτων σε 4 μεγέθη
  • Προσθαφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση Clima Comfort.
  • Πλήρες σύστημα αερισμού με 2 αεραγωγούς τεχνολογίας Airbooster στην κορυφή του κράνους, 1 αεραγωγό στο προστατευτικό του σαγονιού και απαγωγούς του θερμού αέρα στο πίσω μέρος του κράνους.
  • Αντιχαρακτική ζελατίνα με υποδοχές για τοποθέτηση αντιθαμβωτικής μεμβράνης Pinlock® και σύστημα ρύθμισης της αντιθαμβωτικής μεμβράνης χωρίς να είναι απαραίτητη η αφαίρεση της.
  • Ειδικά σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή γυαλιών ηλίου / μυωπίας.
Για τη σωστή λειτουργία του site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Όροι χρήσης